|HOME| |DIY FAQ| |GEO FAQ| |Debugging Page| |Links| |Schematics| |Wiki| |Layouts Gallery| |STORE|
|AMPAGE| |GEOFEX| |AMZ|

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
October 20, 2014, 05:20:16 AM
971017 Posts in 103541 Topics by 33011 Members
Latest Member: PsycoDad
Home Help Login Register
DIYstompboxes.com  |  Projects  |  IC-based Overdrive  |  Help!! 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Help!!  (Read 3468 times)
rbcguitar
Posts: 34


Help!!
« on: January 06, 2009, 11:57:03 PM »

I am sure i got it hooked up right, no sound.

Every time i try to do an ic build i get nothing, what am i doing wrong.

Im getting So frustrated  icon_evil

Please help

RBC

Logged
Br4d13y
Posts: 300


Bradley L


Re: Help!!
« Reply #1 on: January 07, 2009, 01:22:53 AM »

I am having the same problem with ic builds, i don't know what it is, they just don't work for me, i have tried about 10 in the past month, with nothing to come out of it with.
Logged

freedom is the freedom to say 2+2=4
aron
Administrator
Posts: 10226

Aron Nelson


Re: Help!!
« Reply #2 on: January 07, 2009, 02:21:42 PM »

Check out the debugging page from the main forum. An IC build is very repeatable and fairly easy to debug. Just check the voltages and ground the IC, that's about it for biasing. Next, just audio probe the input and outputs.
Logged
rbcguitar
Posts: 34


Re: Help!!
« Reply #3 on: January 08, 2009, 01:20:37 AM »

OK, I found this real easy opamp build, so i breadboarded it and it works, wOOt!!


http://www.aaroncake.net/circuits/fuzz.asp

Logged
rnfr
Posts: 341



WWW
Re: Help!!
« Reply #4 on: January 08, 2009, 02:56:18 AM »

here's a good one to get over those IC jitters.  sounds cool too!



Logged

Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to: