DIYstompboxes.com

DIY Stompboxes => Building your own stompbox => Topic started by: tedd on September 13, 2013, 12:35:34 PM

Title: help with phase 45 kit
Post by: tedd on September 13, 2013, 12:35:34 PM
hi.
i have built the phase 45 clone kit and it does not work. i am currently testing the cct and seem to have correct volts all over the board and at the output (about 3.5 v). i have eliminated the switch and connected the in and out to the board. there is a sound when the jack makes a connection but the signal from the guitar does not seem to flow. the only place i can test for current at the mo is the in and out and the led i get a milli amps from the led and no detectable current between the in and board and also the out and board. my question is: should there be a current here? i am fairly new to this but i feel i am experienced enough to build a good cct, my layout and connections are good as far as i can tell and i am way beyond the basic mistakes. so i am perplexed as to why the cct will not work when there is obviously a signal at the output.   

can anyone help at all.............thanks
Title: Re: help with phase 45 kit
Post by: garcho on September 13, 2013, 12:49:34 PM
Quote
should there be a current here?

i am way beyond the basic mistakes.

 ::)

read this (http://www.diystompboxes.com/smfforum/index.php?topic=29816.0), you'll get it figured out
Title: Re: help with phase 45 kit
Post by: tedd on September 13, 2013, 01:03:40 PM
thanks gary but that seems to be a blank link. what was the link you intended to post about
Title: Re: help with phase 45 kit
Post by: garcho on September 13, 2013, 01:08:34 PM
Sorry about that! Here it is (http://www.diystompboxes.com/smfforum/index.php?topic=29816.0).
Title: Re: help with phase 45 kit
Post by: tedd on September 13, 2013, 01:13:53 PM
yeah got it now... thanks again! :)